Home Начало » Продукти и услуги » Индивидуални клиенти » Комплексна здравна застраховка
Индивидуални клиенти
Комплексна здравна застраховка

Тази застраховка се предлага като част от застрахователен пакет по застраховка "Живот (Финансово-осигурителен план) или застраховка "Живот" в полза на дете.

Комплексна здравна застраховка се поредлага от ЗЕАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” като алтернатива на Дългосрочната здравна застраховка. Тази застраховка ви дава възможност да разширите обхвата на здравна и застрахователна защита, защото ви осигурява финансова подкрепа както в случай на престой в болнично заведение, така и при необходимост от оперативни намеси или възникване на неочаквани медицински разноски. С Комплексна здравна застраховка получавате още една възможност да изберете решение, което ще отговори в най-голяма степен на индивидуалните ви потребности от повече сигурност и грижа за здравето в непредвидени ситуации. 

За примерни варианти за добавяне на Комплексна здравна застраховка в пакет с избраната от Вас финансово-осигурителна програма, можете да се свържете с нашите консултанти.

Научете повече за възможностите, които ви дават дългосрочните финансово-осигурителни програми и разнообразието от допълнителни покрития на ЗЕАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”:

Финансово-осигурителен план
Застраховка "Живот" в полза на дете

Други застраховки, които можете да включите в пакет със застраховка "Живот" (Финансово-осигурителен план) или Застраховка "Живот" в полза на дете:

Застраховка „Злополука“
Дългосрочна здравна застраховка
Застраховка „Критични болести“
Рискова детска застраховка


Извън нашите пакетни програми, за индивидуални клиенти можем да предложим също така:

Застраховка „Пътуване в чужбина“
Застраховка „Злополука" (Експрес)
Рискова застраховка „Живот" (Експрес)
Срочна застраховка „Живот”

и други


 
 
Контакти | Техническа помощ | Юридическа информация

Дизайн, разработка и Интернет маркетинг Zed Digital Cybermark
© 2018 Булстрад Живот. Всички права запазени.