Home Начало » Продукти и услуги » Индивидуални клиенти » Дългосрочна здравна застраховка
Индивидуални клиенти
ДЪЛГОСРОЧНА ЗДРАВНА ЗАСТРАХОВКА

Тази застраховка се предлага като част от застрахователен пакет по застраховка "Живот (Финансово-осигурителен план) или застраховка "Живот" в полза на дете.


Добрата и достатъчна грижа за здравето е важна. Дългосрочна здравна застраховка е здравна застраховка, която можете да включите в пакет към основната си финансово-осигурителна програма, за да си осигурите повече комфорт и финансова сигурност при необходимост от болничен престой, вследствие на злополука или заболяване. Благодарение на тази застраховка, ще получите финансово обезщетение за времето на престоя си в лицензирано медицинско заведение, което ще облекчи Вашите непредвидени разходи значително. В зависимост от сумите, които искате да получите като компенсация за престоя си, можете да изберете Вашата Дългосрочна здравна застраховка да бъде със златно или сребърно покритие.

Научете повече за възможностите, които Ви дават дългосрочните финансово-осигурителни програми на ЗЕАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“:

Финансово-осигурителен план
Застраховка "Живот" в полза на дете

Други застраховки, които можете да включите в пакет със застраховка "Живот" (Финансово-осигурителен план) или Застраховка "Живот" в полза на дете:

Застраховка „Злополука“
Комплексна здравна застраховка
Застраховка „Критични болести“
Рискова детска застраховка

За примерни варианти за добавяне на Дългосрочна здравна застраховка към избраната от Вас финансово-осигурителна програма, можете да се свържете с нашите консултанти.

 
 
Контакти | Техническа помощ | Юридическа информация

Дизайн, разработка и Интернет маркетинг Zed Digital Cybermark
© 2018 Булстрад Живот. Всички права запазени.