Home Начало » Продукти и услуги » Индивидуални клиенти » Застрахoвка "Живот" със спестовен характер
Индивидуални клиенти
„МОЯТ ПЛАН“ – за по-спокойно бъдеще

Застраховка „Живот“ със спестовен характер

Всеки има желание да осигури по-добро бъдеще за себе си, за някой близък или роднина. ЗЕАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“ чрез Пощенска банка предлага едно възможно решение – застраховка „Живот“ със спестовен характер „МОЯТ ПЛАН“.

„МОЯТ ПЛАН“ е дългосрочна застраховка „Живот“ със спестовен характер, която комбинира възможността да спестявате и сигурността да сте защитени. Застраховката е съобразена с Вашия индивидуален стандарт на живот и с конкретните Ви потребности от застрахователна защита и финансово планиране. Обезпечава подкрепа в ситуации, когато може да са необходими допълнителни средства за грижи, а същевременно ще имате и вариант да планирате спокойно бъдещи разходи за себе си, семейството и близките си.

„МОЯТ ПЛАН“ се предлага в три варианта с различен обхват на защита – „Стандарт“, „Класик“ и „Премиум“.

Можете да получите допълнителна информация и да сключите индивидуален застрахователен договор в избрани офиси на Пощенска банка. Списък с локациите е публикуван на www.postbank.bg. Банката осъществява застрахователно посредничество за сключване на застраховката като необвързан застрахователен агент на ЗЕАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“.

 


 
 
Контакти | Техническа помощ | Юридическа информация

Дизайн, разработка и Интернет маркетинг Zed Digital Cybermark
© 2018 Булстрад Живот. Всички права запазени.