Home Начало » Продукти и услуги » Индивидуални клиенти » Застраховка „Критични болести”
Индивидуални клиенти
ЗАСТРАХОВКА „КРИТИЧНИ БОЛЕСТИ”

Тази застраховка се предлага като част от застрахователен пакет по застраховка "Живот (Финансово-осигурителен план) или застраховка "Живот" в полза на дете.

Застраховка „Критични болести” е едно от най-актуалните предложения на ЗЕАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп”, което може да Ви подпомогне в случай на настъпване на определени тежки животозастрашаващи заболявания, събития и състояния. Добавена в пакет с избраната основна финансово-осигурителна програма, тази застраховка може да Ви осигури средства за лечение, необходимата финансова подкрепа и да Ви спести време, което в критични за здравето ситуации може да се окаже най-ценния ресурс.

Научете повече за възможностите, които Ви дават дългосрочните финансово-осигурителни програми на ЗЕАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“:

Финансово-осигурителен план
Застраховка "Живот" в полза на дете

Други застраховки, които можете да включите в пакет със застраховка "Живот" (Финансово-осигурителен план) или Застраховка "Живот" в полза на дете:

Застраховка „Злополука“
Дългосрочна здравна застраховка
Комплексна здравна застраховка
Рискова детска застраховка


Извън нашите пакетни програми, за индивидуални клиенти можем да предложим също така:


Застраховка „Пътуване в чужбина“
Застраховка „Злополука" (Експрес)
Рискова застраховка „Живот" (Експрес)
Срочна застраховка „Живот”
и другиЗа примерни варианти за добавяне на застраховка „Критични болести“ към избраната от Вас финансово-осигурителна програма, можете да се свържете с нашите консултанти.

 
 
Контакти | Техническа помощ | Юридическа информация

Дизайн, разработка и Интернет маркетинг Zed Digital Cybermark
© 2018 Булстрад Живот. Всички права запазени.