Home Начало » Информационен център
Информационен център
Новини   Инициативи
Награди за мобилното приложение B-Assist
22 февруари 2017
Мобилното приложение B-Assist  за клиенти на БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП със сключена застраховка „Здравна грижа” беше отличено с две награди за по-малко от месец.
БУЛСТРАД ЖИВОТ пусна нови функционалности за мобилното приложение B-Assist и уеб платформа за клиенти със застраховка „Здравна грижа”
23 ноември 2016
Безплатна версия на B-Assist за мобилни устройства, работещи под Android или с iOS, е налична за сваляне в Google Play и AppStore
Доброволци работиха в помощ на 200 деца и възрастни хора в нужда
18 ноември 2016
Денят на социалната активност на служители на БУЛСТРАД и БУЛСТРАД ЖИВОТ се проведе за шеста поредна година в 10 града в страната.
Булстрад Живот отново е сред дарителите за стипендиите "Готови за успех"
15 ноември 2016
За шеста поредна година Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп подкрепи каузата "Готови за успех" - стипендии за отлични ученици и студенти - сираци и полусираци от социално слаби семейства.
Нов инвестиционно-застрахователен продукт на „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“ и Пощенска банка
03 ноември 2016
Чрез стратегическото си партньорство двете компании предлагат на клиентите възможност за постигане на атрактивна доходност във времето
първа предходна следваща последна
За трета поредна година БУЛСТРАД и БУЛСТРАД ЖИВОТ проведоха дни на социалната активност
20 ноември 2013
Тази година доброволците помогнаха за сортиране и разпределяне на близо 1200 кг. дарена храна с кампания в седем града в страната.
Второ издание на Ден на социалната активност и доброволчестовото
09 ноември 2012
Компаниите на Виена Иншурънс Груп в България продължават своята дейност в сферата на доброволчеството, като отново организират Ден на социалната активност.
БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП създава работни места за стажанти
15 октомври 2012

Инициативата е по проект „Ново начало – от образование към заетост”, финансиран от Европейския социален фонд по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и стартира този месец.

Застрахователи участваха в Ден на доброволчеството
28 октомври 2011
Близо 80 служители на ЗАД «Булстрад Виена Иншурънс Груп» и ЗАД «Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп» се включиха в Деня на доброволчеството, организиран от компаниите на Виена Иншурънс Груп в България със съдействието на Фондация «Помощ за благотворителността в България».
ЗАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” стартира обучения по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”
27 октомври 2010
Фокусът на обученията е насочен към „Овладяване на съвременни умения на корпоративно поведение – умения за работа в екип, управление на човешките ресурси, търговски умения и финансова култура".
следваща последна
 
 
Контакти | Техническа помощ | Юридическа информация

Дизайн, разработка и Интернет маркетинг Zed Digital Cybermark
© 2008 Булстрад Живот. Всички права запазени.