Информационен център
За медиите
Съобщение до медиите
01 юни 2009
Както вече беше съобщено, ЗАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“ е официален застраховател на участниците и екипа на Сървайвър 4, а в тази връзка...
Звездите на „М-Тел Мастърс” 2009 се съгласиха да играят в стъклена клетка със застраховка
07 май 2009
Тази година международният шахматен турнир „М-Тел Мастърс” стартира на 12 май при още по-голяма прозрачност за участници и всички, които ще следят с интерес партиите до финала на 23 май.
Шестимата грос-майстори, ще се състезават в специален стъклен павилион пред Народния театър „Иван Вазов”. За тяхна сигурност и спокойствие играчите отново ще имат специални защитни покрития от официалния застраховател на турнира - ЗАД „Булстрад Живот”.
По традиция, и тазгодишното издание на „М-Тел Мастърс” ще се проведе под патронажа на българския президент Георги Първанов.
„Булстрад Живот“ - официален застраховател на Music Idol 3
30 март 2009
Кандидатите за музикален идол на България и журито са застраховани със сигурност

 ЗАД „Булстрад Живот“ е официалният застраховател на третия сезон на музикалното реалити Music Idol, което дава шанс на гласовити таланти у нас. Със специални защитни покрития са обезпечени участниците, които преминаха успешно първите етапи от конкурса, тричленното жури, както и водещите на шоуто. Екипът на предаването, който остава зад кадър също се ползва със застрахователна защита.
„Булстрад Живот“ застрахова звездните двойки в Dancing Stars
19 септември 2008
Участниците в шоуто – с гарантирана застраховка срещу „изненади“ на дансинга

ЗАД „Булстрад Живот“ застрахова участниците в първото издание на Dancing Stars, което стартира на 22 септември от 20.00 часа в ефира на bTV. Целта е звездите и техните партньори да имат повече сигурност и спокойствие, докато танцуват по време на шоуто.


„Булстрад Живот“ и Българската асоциация по плажен волейбол официално оповестиха началото на сезона
27 май 2008
Животозастрахователят традиционно подкрепя развитието на плажния волейбол у нас

На официална пресконференция днес Българската асоциация по плажен волейбол (БАПВ) оповести програмата за турнирите по плажен волейбол, планирани за летните месеци. По традиция, тази година генерален спонсор на всички турнири ще бъде ЗАД „Булстрад Живот“ - една от водещите животозастрахователни компании на българския пазар.
първа предходна следваща последна

 
 
Контакти | Техническа помощ | Юридическа информация

Дизайн, разработка и Интернет маркетинг Zed Digital Cybermark
© 2018 Булстрад Живот. Всички права запазени.