Информационен център
„ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” в България – с две престижни отличия за „Застраховател на годината 2013”

На официална церемония, по повод връчването на годишните награди на Българска Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ), която се състоя на 26 ноември в „София Шератон Хотел Балкан” компаниите на „ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” спечелиха престижни награди в две от седемте категории на конкурса „Застраховател на годината 2013”, превръщайки се в застрахователната група с най-много отличия от тазгодишното събитие. Наградите бяха връчени на г-н Румен Янчев, председател на УС и изпълнителен директор на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” и г-жа Светла Несторова, председател на УС и изпълнителен директор на ЗАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”. На церемонията присъстваха и г-н Кристоф Рат, изпълнителен директор и член на УС на двете компании, както и членове на Управителните съвети и мениджмънта на двете компании.

 

ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” получи отличие за „Най-коректен застраховател за 2013 г.” при изплащане на застрахователни обезщетения за неимуществени вреди по застраховка Гражданска отговорност.

 

ЗАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” спечели приза за ”Застраховател с най-добри продукти в животозастраховането”.

 

По този повод г-н Петер Хьофингер, председател на Надзорния съвет на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”, член на Надзорния съвет на ЗАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”  и член на Управителния съвет на Виена Иншурънс Груп, Австрия изпрати специален поздравителен адрес до двете компании: „Поздравления! Тези награди, заедно с имиджа, който имаме на българския пазар ще подкрепят и увеличат резултатите ни. Благодарности за усилията!”

 

Наградите в конкурса "Застраховател на годината 2013”  се връчват за трета поредна година от Българска Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ) в партньорството с Българска асоциация на пострадали при катастрофи. Според регламента на конкурса за 2013 година, победителите в категориите бяха избрани чрез две паралелни гласувания – на потребителите на застрахователни услуги и на членовете на Българска Асоциация на Застрахователните Брокери. Именно професионалният вот на застрахователните брокери отличи ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” като „Най-коректен застраховател за 2013 г.” при изплащане на застрахователни обезщетения за неимуществени вреди по застраховка Гражданска отговорност, а чрез онлайн гласуване потребителите определиха за застраховател с най-добри продукти в животозастраховането ЗАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”.

 

На официалната церемония по награждаването присъстваха застрахователни компании, застрахователни брокери, пенсионноосигурителни и здравноосигурителни дружества, Съюза на застрахователните агенти, Гаранционен фонд, Национално бюро на българските автомобилни застрахователи, Асоциация за застрахователна сигурност, Висше училище по застраховане и финанси, Фондация "Проф. Д-р Велеслав Гаврийски", членовете на КФН, народни представители и други гости.

BLVIG_PR_27112013_1.pdf

 
 
Контакти | Техническа помощ | Юридическа информация

Дизайн, разработка и Интернет маркетинг Zed Digital Cybermark
© 2018 Булстрад Живот. Всички права запазени.