article photo

28-10-2015

БУЛСТРАД и БУЛСТРАД ЖИВОТ с признание от Superbrands

(28/10/2015, София) На официална церемония на Superbrands България, която се проведе на 27 октомври 2015 г. в Sofia Event Center - София, БУЛСТРАД и БУЛСТРАД ЖИВОТ получиха специални сертификати, удостоверяващи, че двете марки са избрани за Superbrand (Супермарка) с вота на независимото жури на Superbrands и потребителите. Заедно с това историята и постиженията на БУЛСТРАД и БУЛСТРАД ЖИВОТ са включени като официална публикация в петото печатно издание на Superbrand Bulgaria за 2015/2016. Компаниите получава и специален лиценз, които им дава право да използват официалния символ на Superbrands за 2015 - 2016 г.

Superbrands е свидетелство за изключителната репутация на марката сред настоящи и потенциални клиенти, партньори, инвеститори, средства за масова информация. След официално онлайн гласуване на българските потребители  сертификатите се връчват на най-силните потребителски и корпоративни марки на националния пазар. БУЛСТРАД и БУЛСТРАД ЖИВОТ  ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП  спечелиха своите сертификати след подбора направен от независимо и доброволно жури въз основа на следните критерии:

-          Качество – Символизира ли марката качеството на предлаганите продукти и услуги?

-          Надежност – Ползва ли се с доверие брандът,поддържа ли той висок стандарт на продуктите и услугите?

-          Разпознаваемост  – Добре ли е позната марката в нейния сектор и успешно ли се разграничава от конкурентите си?Притежава ли индивидуалност и ценности,които я правят уникална на пазара?

Положителните отговори на тези въпроси направиха нашите компании притежатели на този така престижен сертификат от юбилейното 5-то издание на Superbrands.


Глобалната програма Superbrands е създадена във Великобритания през 1995 г. Оттогава до днес организацията разширява своята дейност – вече в 88 страни, затвърждавайки авторитета си на независим арбитър в брандинга, който работи активно с повече от 5000 водещи търговски марки по света, както и с най-ярките имена в маркетинга, бизнеса и обществения живот. В края на 2005 г. към програмата се присъединява и България.
През 2015 година Superbrands България отбелязва три важни юбилея - 20 години Superbrands International, 10 години Superbrands България и 5-ото издание Superbrands за България.

Сертификатите бяха получени от представители на двете марки - г-н Иван Иванов, член на УС на ЗАД "БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП" и г-н Ангел Виденов, отговорен актюер на ЗАД "БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП".