03-11-2015

БУЛСТРАД ЖИВОТ отново се включва в инициативата Movember

(03 ноември 2015, София) За втора поредна година служители на ЗАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” се включват в международната инициатива „Mоvember (Моември) – да променим лицето на мъжкото здраве”.

Тази инициатива има за цел през месец ноември да привлече вниманието на обществеността върху важността на профилактиката и ранното диагностициране на едно от често срещаните животозастрашаващи заболявания при мъжете -  рака на простата. За популяризиране на каузата БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП окуражава своите служители от мъжки пол да отглеждат мустаци през месец ноември, с което символично да променят лицето на мъжкото здраве.

Участниците в тазгодишната инициатива ще бъдат представени в рамките на месеца във Фейсбук страницата на дружеството: https://www.facebook.com/BulstradLife/. Паралелно с това БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП стартира информационна кампания сред своите служители за повишаване на тяхната информираност по темата и възможностите да се предпазят от това сериозно заболяване.