article photo

11-12-2012

Здравна застраховка от БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП осигурява покритие до 2 000 000 евро

Новата Здравна застраховка „PREMIUM” е атрактивно решение за обезпечаването на широк спектър от разходи, свързани със здравето

(11 декември 2012, София) По-малко от месец след като взе допълнителен лиценз за застраховка „Заболяване”, БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП официално представи своя най-нов ексклузивен застрахователен план - Здравна застраховка “PREMIUM”.

Застраховката се предлага с 4 нива на здравна защита и може да обезпечи покрития от 150 000 (сто и петдесет хиляди) до 2 000 000 (два милиона) евро на година, които включват широк спектър от разходи, свързани със здравето.

В допълнение, Здравна застраховка “PREMIUM” осигурява надежден достъп до висококачествено медицинско обслужване във всяка точка на света чрез 4 варианта за териториален обхват. Така, всеки клиент на БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП, може да ползва здравно обслужване в избрано лечебно заведение у нас и по света, както и ексклузивни условия в над 70 000 специализирани заведения, в това число мрежа от 7000 центрове за спешна помощ.

От широкия и атрактивен обхват на застрахователна и здравна защита, предлагана от Здравна застраховка “PREMIUM”, може да се възползва всеки – сам, в партньорска двойка или семейно, както и да застрахова децата си, дори новородените. В обхвата на покритията попадат разнообразни разходи - за болнично и извънболнично лечение, прием в спешно и интензивно отделение, реанимация, операции, а също и разноски за консултации със специалисти, стоматология, терапии, лекарства и др. Сред покритите разходи са и такива за животоспасяващи процедури като трансплантация на органи, радиотерапия, химиотерапия и онкология. Предвидена е дори възможността, при желание, клиентът да се възползва и от алтернативно медицинско лечение като кинезитерапия, акупунктура и хомеопатия.

БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП предлага Здравна застраховка “PREMIUM” с асистанс в партньорство с Глобал Бенефитс Груп.