22-02-2017

Награди за мобилното приложение B-Assist

Мобилното приложение B-Assist  за клиенти на БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП със сключена застраховка „Здравна грижа” беше отличено с две награди за по-малко от месец.

B-Assist беше наградено с първо място в категория "Корпоративен сектор" (Банки и застрахователни организации) в тринадесетото издание на конкурса "ИТ Проект на годината", организиран от вестник Computerworld.

Наградата от името на дружеството прие г-жа Светла Несторова - главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет. На церемонията, която се проведе на 21 февруари т.г. в София, присъстваха както представители на екипа на БУЛСТРАД ЖИВОТ, работили по разработването и имплементирането на приложението, така и представители на екипите на нашите партньори в този проект - TBI Info и Next Consult.

Тази награда идва по малко от месец след друго сериозно признание за компанията и B-Assist - трето място за в категория "Иновации" на конкурса за Наградата на Германската икономика в България, организиран от Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) също за тринадесети път.