14-03-2019

Булстрад Живот пусна обновена версия на мобилното приложение B-Assist за клиенти със застраховка „Здравна грижа“


B-Assist е наличен за устройства с Android и iOS операционни системи и може да бъде изтеглен от Google Play или App Store.

Клиентите на Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп със застраховка „Здравна грижа“ вече могат да се възползват от новата версия на своя супер асистент B-Assist. Безплатното мобилно приложение е с освежен дизайн, подобрено потребителско изживяване и разширени възможности.

Най-новата функционалност в B-Assist позволява подаване на заявка за възстановяване на разходи. Така клиентът може да заяви възстановяване на направени медицински разходи само с няколко клика – без обаждания по телефон, посещения на място в офис или попълване на документи на хартия.

Виртуалната здравна карта е другото голямо предимство на подобрения B-Assist. Ако случайно клиентът е забравил своята здравна карта при посещението си в лечебно заведение, той може да генерира виртуално копие на ID картата по застраховката си в реално време, което да покаже на екрана на своето мобилно устройство. То замества напълно физическата карта и удостоверява наличието на активна застраховка „Здравна грижа“. Функцията е достъпна в секция МОЯТА КАРТА в приложението.

Освен с новите си функции B-Assist продължава да улеснява клиентите, като им помага да си записват час за преглед, да изпращат документи за потвърждение на изследвания и да преглеждат полезна информация за застраховката си. Приложението дава достъп и до карта с адресите на всички медицински заведения от партньорската мрежа на дружеството в цялата страна.

Повече информация за функционлностите на актуализираната версия на приложението може да бъде получена и от създадените за целта кратки видеа, публикувани в You Tube канала на дружеството (Bulstrad Life Vienna Insurance Group) както на български, така и на английски език.


 

 

Информация за ЗEАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“ EАД:

ЗEАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” ЕАД e Лидер на българския животозастрахователен пазар и има 25 годишен опит в успешното предлагане на професионални животозастрахователни решения за корпоративни и индивидуални клиенти.

По линия на продуктовите решения за здравна защита, ЗEАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” ЕАД също е номер едно на българския пазар – към 60 000 клиенти ползват услугите на дружеството чрез възможностите за качествено здравно обслужване, които предоставя застраховка „Здравна грижа”.

Компанията представи за първи път застраховка „Здравна грижа” през 2013 г. Това е продукт, специално създаден за българския пазар в отговор на растящата потребност от надеждна здравна грижа, качествено обслужване и повече възможности за ползване на широк спектър от медицински услуги на територията на България. В обхвата на застраховката са включени профилактика, болнична и извънболнична помощ, здравни грижи, дентална помощ, разходи за лекарства, помощни средства и консумативи, в това число разширени покрития за наблюдение на бременност и раждане. Всяко от тези покрития се предлага в три опции – стандарт, оптимум и лукс според предпочитаното ниво на здравна защита.

През февруари 2016 г. ЗEАД „БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” ЕАД представи на иновативно решение за бърз достъп до качествени медицински услуги – пилотната версия на мобилното  приложение B-Assist, разработена специално за клиентите на дружеството със сключена застраховка „Здравна грижа”. С тази стъпка дружеството изведе обслужването в сферата на здравното застраховане на качествено ново ниво с фокус върху удобството и грижата за клиента.