17-02-2016

Иновативно мобилно приложение записва час за преглед за клиенти със здравна застраховка

Мобилното приложение B-Assist се предлага за клиенти на ЗЕАД “Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп” ЕАД със сключена застраховка „Здравна грижа”

Водещата компания на пазара за здравно застраховане у нас - ЗЕАД “Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп” ЕАД, представи иновативно решение - мобилно приложение, което извежда обслужването в сферата на здравното застраховане на качествено ново ниво с фокус върху удобството и грижата за клиента.

B-Assist е верен личен асистент, който осигурява светкавичен достъп до качествени медицински услуги. Само с няколко натискания на екрана на предпочитаното мобилно устройство, приложението дава възможност да се записват лесно часове за прегледи и напомня за тях, а също така помага бързо да се изпратят документи за потвърждение на високоспециализирани изследвания. B-Assist пази полезна информация и за покритието по застраховката, заведените застрахователни претенции, използваните медицински услуги и др. В допълнение клиентите имат достъп и до карта с адресите на лицензираните държавни и частни медицински лечебни заведения в цялата страна, в които могат да ползват здравната си застраховка.

За да гарантира на своите клиенти наистина високо ниво на персонализирано обслужване, ЗЕАД “Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп” ЕАД инвестира също в модерна система за обслужване на клиентите, базирана на най-иновативното облачно решение в света – Sales Force. Партньори в реализацията на проекта са консултантската компания „Некст Консулт” ООД – официален представител на Sales Force, и „Ти Би Ай Инфо” ООД - компания за разработка, внедряване и поддръжка на интегрирани софтуерни решения за управление на бизнеса, в която ЗЕАД “Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп” ЕАД има акционерно участие.

Безплатна актуална версия  на мобилното приложение B-Assist за мобилни устройства, работещи под Android или с iOS, е налична за сваляне в Google Play и AppStore. Кратко демо за функционалностите на приложението може да бъде намерено в YouTube: https://youtu.be/OlHAMosn-X0.