Информационен център
Застрахователи участваха в Ден на доброволчеството
(28.10.2011г., София) Близо 80 служители на ЗАД «Булстрад Виена Иншурънс Груп» и ЗАД «Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп» се включиха в Деня на доброволчеството, организиран от компаниите на Виена Иншурънс Груп в България със съдействието на Фондация «Помощ за благотворителността в България».
Тази година доброволците от двете компании помогнаха за почистването и освежаването на съоръжения, външни площи и помещения в социални центрове за работа с деца и младежи с увреждания, специални нужди или в неравностойно положение. Служителите се включиха и в изработването на полезни материали, които биха подпомогнали работата на центровете по места. В София застрахователите работиха в Дневен център за деца с увреждания «Свети Мина» и Център за обществена подкрепа «Света София». Кампанията обхвана и «Карин дом» във Варна, Сдружение “Българска асоциация на лица с интелектуални затруднения” (БАЛИЗ) в Плевен и Сдружение «Еквилибриум» в Русе.
Участието в социални инициативи е традиция не само за Групата Булстрад, но и за компаниите от Виена Иншурънс Груп, като цяло.

 
 
Контакти | Техническа помощ | Юридическа информация

Дизайн, разработка и Интернет маркетинг Zed Digital Cybermark
© 2018 Булстрад Живот. Всички права запазени.